Тиймбилдинг

Хотел „Свети Димитър” е подходящ също така и за организация на фирмен уикенд в планината с обучение на групи и провеждане на семинари на екипи от 15-18 човека.

Може да се възползвате от богатото разнообразие от тиймбилдинг програми, според предпочитанията и изискванията на всеки клиент, които предлагаме. Ако търсите оферти за тиймбилдинг, свържете се с нас, за да обсъдим от какво точно имате нужда, колко голям е екипът ви и да определим коя от нашите тиймбилдинг програми е подходяща за вас.

Специалисти в областта на психологията и медиацията са разработили модули, които сплотяват екипа, провокират мисленето и излизането от работните клишета. Ние гарантираме, че преживяванията и последващите анализи ще ви дадат нов поглед върху ефективността на екипна работа и комуникцията във вашата фирма или в конкретния отдел, който сте изпратили на тиймбилдинг в хотел „Свети Димитър“.

Активностите ще насърчат участниците да разглеждат справянето с проблемите като един екип и да признаят важността на приноса, който всеки един член от екипа може да достави в постигането на екипните цели. Разбира се, те също така са много забавни и завладяващи.

Добавете към това възможностите за релакс, както и зареждащата красота на природата и ще се убедите, че организиране на тиймбилдинг в хотел „Свети Димитър“ би било едно прекрасно изживяване.

По предварителна заявка, осигуряваме и индивидуална работа с психолог.

Свържете се с нас, за да получите повече информация за нашите тиймбилдинг програми!