За хотела

Хотел ”Свети Димитър” се намира в Радуил, живописно селце, сгушено в Рила планина. Хотелът е на 8 км. от ски курорта Боровец и на 80 км. от градовете София и Пловдив.

Тишината, спокойствието, чистият въздух, просторната и зелена градина както и барбекюто, ще Ви накарат да се откъснете от натовареното ежедневие. Високоскоростният интернет и цифрова телевизия ще Ви осигурят постоянна осведоменост за нещата случващи се у нас и по света.

Хотелът се намира в уединено кътче в края на улицата, пред която се открива неповторима гледка към преминаващата наблизо река, изглед към цялото селце и неописуемо красивите възвишения на Рила планина. Семейното хотелче е на три етажа, а точно срещу входа му има стар параклис на Свети Илия. Силата на оброчището дава здраве и късмет на гостите.

Ако търсите уют в студените зимни дни ще го намерите пред двете камини, където може да изпиетe чаша чай или кафе. На първия етаж има кокетен кът за хранене. Хотел „Свети Димитър” има удобно барбекю на двора, камина и място за хранене, където можете сами да приготвите храна на жар. През топлите дни може да се порадвате на просторната зелената градина, седнали на раздумка под чадъра или лежейки в хамака.

Близкото му отстояние от забързаният живот в град София го прави подходящо място за релаксиращ отдих със семейство и приятели. Почивката на планина с родителите е страхотно преживяване за децата през всеки сезон. Втурнете се заедно към приключенията, които крие една горска разходка и споделете чувството на радост и красота, което предизвиква великолепната планина. Всяка минута прекарана с децата ви, с любимия човек или приятели в безгрижно забавления, е безценна.

През зимата хотел „Свети Димитър“ е удобна база за ски спорт в Боровец. За любителите на екстремни спортове и предизвикателства, планината предлага възможност за преходи до няколко хижи. В околностите на село Радуил има възможност за ски бягане, колоездене, конна езда, ски през зимния сезон и обучение по ски, каране на моторни шейни, а през лятото мотоциклети. Възможностите са огромни.

Елате и се убедете сами!